Cautare

61576 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dolj" (5.04 secunde)
In primele luni ale anului, la Registrul Comertului Dolj s-au inregistrat 744 de prestatori de servicii si comercianti noi, cu 27% mai mult decat in aceeasi perioada din 2008.
Cel mai tanar prefect al Doljului a depus sambata juramantul, in prezenta unui mare numar de pesedisti din parlament si guvern. Florin Stancu, cel mai tanar prefect pe care l-a avut vreodata Doljul (33 de ani), a fost instalat oficial in functie sambata de alt craiovean, secretarul de stat pesedist Mihai Fifor, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970.
Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
Inspectorii ITM Dolj au descoperit ca angajatorii invoca verbal criza financiara pentru a motiva neregulile pricinuite angajatilor. Din cauza conditiilor economice precare, munca la negru ia amploare in Craiova, au informat oficialii ITM.
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
La sfarsitul lui 2009, datoriile erau de peste 4,5 miliarde de euro. Analistul financiar Dragos Cabat, reprezentantul asociatiei analistilor financiari CFA din Romania, facea, la inceputul acestei saptamani, o afirmatie extrem de interesanta:
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Cheltuielile de personal - indemnizatia membrilor din comisii ale examenelor nationale,Teste si Bacalaureat, supraveghetorilor si evaluatorilor - si cheltuielile materiale vor scoate in Dolj, de la bugetul invatamantului, peste 12 miliarde de lei.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. ... Natalia Andrei continua la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, dupa ce din luna octombrie a anului trecut si pana la examen detinuse functia de director coordonator.
Presedintele Basescu a sustinut schimbarea ministrilor finantelor si muncii si din cauza ca au acordat stimulente subalternilor.
Statul roman este bun de plata din cauza dezinteresului autoritatilor in privinta retrocedarii unei suprafete de aproape doua mii de metri patrati din Gradina Botanica din Craiova Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat statul roman la plata a circa 120.000 de euro mostenitorilor fostului proprietar al unei suprafete de teren din Gradina Botanica.
google-analytics.com